Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O to widze ze standardowe pytania A kiedy Aga31 masz termin???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
1 sierpien
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O kurde to lada moment ja 23 grudzien
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No tak,w kazdej chwili w sumie Bylam wczoraj u lekarza, glowka juz bardzo nisko, brzuch opadl i w krzyzu mnie tak boli,ze spac nie moge. Wiec czekam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
To powodzenia i mam nadzieje że jeszcze pogadamy bo tak mi tu brakuje rozmów z dziewczynami a jeszcze teraz jak jestem w ciązy do usłyszenia i mam cichutka nadzieje ze jeszcze bede mogła sie zwrócic do Ciebie po jakies informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,pytaj o wszystko Jesli nie ja, to inne forumowe mamy i przyszle mamy odpowiedza I nie stresuj sie ta nieznajomoscia jezyka. Zostalo Ci jeszcze troszke czasu,wiec ucz sie codziennie tych szpitalnych i ciazowych zwrotow Ja za kilkanascie dni napisze Ci,co tam sie dzialo i ile slow wypowiedzialam podczas porodu Prawdopodobnie malo sie mowi Ale i tak jest pewne,ze trafisz na polska polozna. Jesli nie w momencie przyjecia,to troszke pozniej. Mam tez kilka kolezanek polek ktore rodzily w Ahus,i zawsze mialy przy sobie polska polozna. A nawet dwie A termin masz tak okolo Swiat Bozego Narodzenia. Czyli prawdopodobnie Wigilia w szpitalu. I taki prezent,ze ho,ho Musialas byc bardzo grzeczna,ze Mikolaj postanowil Ci dac na swieta taki prezent Pozdrawiam,aga
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
marzenie ja mam termin na 28.11 z @, a z usg 8.12 i rodze w tonsberg, bedziemy mieli coreczke-Nel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nasz spacerek [
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)